LED Modules uitgelegd


Onze Made-in-Holland armaturen kunnen worden uitgerust met een grote verscheidenheid aan LED-modules. Al onze modules worden geleverd met een garantie tot 7 jaar. Bekijk deze blog om ze allemaal te leren kennen en erachter te komen wat de beste toepassing is:

Standard LED Module Standard
Standaard verlichtingsmodule verkrijgbaar in CRI >80Ra en >90Ra in 2700K, 3000K, 4000K en 5700K. Perfect om te gebruiken wanneer een hoog Lm/W rendement essentieel is.

Premium LED Modules Premium
Uitstekende licht- en kleurweergave gecombineerd met een hoge energie-efficiëntie. Ideaal voor het creëren van sfeer, fris wit en kleurdiepte in veel winkelomgevingen. Premium White module voor detailhandel verkrijgbaar in CRI >80Ra en >90Ra in 3000K, 3500K en 4000K. Premium Ambiance-module voor de horeca beschikbaar in CRI >90Ra in 2200K.

Food LED Modules Food
LED-modules voor de verlichting van vers voedsel zoals brood, vis en vlees.
Food WarmWhite Module: verbetert de presentatie van vers voedsel, zoals brood, fruit en groenten.
Food Premium Meat Module: verbetert de presentatie van vers (rood) vlees.
Fresh Fish Module: verbetert de presentatie van verse vis.

DTW LED Modules DTW
Dim-to-Warm is een technologie die de kleurtemperatuur van een armatuur bij dimmen verlaagt van bijvoorbeeld 3000K naar 2200K. Dit maakt onze Dim-to-Warm armaturen ideaal voor gebruik in residentiële- en horeca-projecten.

TW LED Modules TW
Met Tunable White kunt u de kleurtemperatuur van een armatuur regelen tussen 2500K en 7000K. Onze Tunable White armaturen kunnen worden bediend met de gebruiksvriendelijke Casambi-app of via DALI.

 

De-Rode-Winkel-6.jpg