Internova introduceert Meat Premium Red Collection-armaturen

Internova heeft in samenwerking met een Europese led-producent een COB led-module voor vers vlees en vleeswaren ontwikkeld: de Meat Premium Red Collection-armaturen.

Deze module kan worden toegepast in een selectie armaturen (red. 3-fase rail-, inbouw banaanspot- en downlightuitvoering) en geeft een rood/paarse lichtkleur, waardoor het vlees natuurgetrouw wordt gepresenteerd.

Golflengtecombinaties

Waar bij andere led-vleesmodules volgens Internova vergrijzing van het vlees binnen enkele uren ontstaat, is de Meat Premium Red led-module van Internova geschikt voor het uitlichten van verse vleesproducten. Dit wordt bereikt door de juiste golflengtecombinaties te selecteren, ook is hierbij de juiste hoeveelheid licht van belang.

De Meat Premium Red Collection wordt standaard geleverd in 2.400 lumen maar kan ook op klantenspecificatie worden aangepast.

Geschikte armaturen:
Bekijk hier het complete Fresh Food programma van Internova.

Naast de Meat Premium Red module introduceert Internova ook de Fresh Fish module voor verse vis en de Food Warm White module voor de perfecte presentatie van brood en groenten.