It all starts with light

In restaurants en bars is goede verlichting niet alleen belangrijk om de perfecte sfeer te creëren, maar moet het ook functioneel zijn. Door de juiste combinatie van functionele en decoratieve verlichting te gebruiken kan een ruimte tot leven komen, Internova kan u hierbij helpen. Onze lichtontwerpers kunnen prachtige 3D-lichtconcepten bouwen voor dat perfecte restaurant en die sfeervolle bar, waarin uitstraling en functie samenkomen.

Humphreys-10.jpg
Bobbisbar-3.jpg

Setting the perfect atmosphere

In restaurants and bars good lighting is not only important to set the perfect atmosphere, but also has to be functional. By using the right combination of functional and decorative lighting a space can be brought to life, Internova is always there to assist you in this. Our lighting designers can build beautiful 3D lighting concepts for that perfect restaurant and atmospheric bar, in which appearance and function come together.

Flexibiliteit

Als expert in verlichting voor de horeca realiseerde Internova het lichtontwerp voor een groot aantal restaurants & bars. Een belangrijk aandachtspunt is altijd de flexibiliteit van de verlichting. Als de indeling van het interieur verandert, moet de verlichting altijd eenvoudig aanpasbaar te zijn. Daarom zijn de flexibele tracklights van Internova perfect toe te passen in elke horecaomgeving.

Wist je dat de decoratieve verlichting ook kan worden gevoed vanuit ons Powergear® railsysteem? Makkelijk en flexibel!

Oase-Breda-22.jpg

Merken die gebruik maken van onze Professionele Verlichting binnen de Restaurant & Bar branche

Humpheys.png
DeBeren.png
Domino's.png
SpareribExpres.png

Een greep uit onze projecten

page-selector.jpg

Bobbi's Bar

Bekijk Galerij
Domino'sPizza.jpg

Domino's Pizza

Bekijk Galerij
Humphreys-1.jpg

Humphrey's

Bekijk Galerij
Karaat-Amsterdam-4.jpg

Karaat Amsterdam

Bekijk Galerij