It all starts with light

Drie verschillende offertes voor een prachtige kledingwinkel, een interieurontwerper wekenlang aan de tekentafel en eindelijk de perfecte kleur op de muren. Over de juiste toonbank worden eindeloze discussies gevoerd. Het interieur van een winkel moet duidelijk zijn. Het ontwerp van een winkel bepaalt de sfeer en uitstraling, het maakt deel uit van uw merk.

Maar wat te doen met de verlichting? Hoe verwerk je dit in je ontwerp om bij te dragen aan presentatie en sfeer? Heb je hier ooit echt over nagedacht? Onze verlichtingsprofessionals staan altijd klaar om u hierbij te ondersteunen en te adviseren.

Zoe-Karssen-4.jpg
190818_wewantmore_kevinshoes-2.jpg

Flexibele indeling

Als expert in verlichting voor winkels heeft Internova de verlichting gerealiseerd voor een groot aantal projecten en winkelketens. Een belangrijk aandachtspunt is altijd de flexibiliteit van de verlichting. Als de indeling van de winkel verandert, moet de verlichting altijd gemakkelijk te verstellen en te veranderen zijn. Daarom zijn de tracklights van Internova in combinatie met ons flexibele Powergear® tracksysteem perfect om in elke winkel te gebruiken.

Ons veelzijdige railsysteem kan zowel voor algemene verlichting als voor spotverlichting worden gebruikt.

Merken die onze professionele winkelverlichting gebruiken

BeautyX.png
Belsimpel.png
Gstar.png
NikiePlessen.png

Een greep uit onze retail projecten

Delsport-7.jpg

Delsport

Bekijk project
ZEB-Stores-7.jpg

ZEB stores

Bekijk project
Oger-6.jpg

Oger Amsterdam

Bekijk project
De-Rode-Winkel-6.jpg

De Rode Winkel

Bekijk project