Humphreys-6.jpg

Dit project is uitgevoerd met partners van Internova

Het succesvolle concept van Humphreys kan je niet ontgaan zijn; een 3-gangen menu voor een vaste prijs. Al bijna 30 jaar geniet je bourgondisch van de lekkerste seizoensgebonden gerechten. Met restaurants door heel Nederland is Humpreys de perfecte plaats voor gezelligheid en een avondje uit.

Flexibele opstelling

De oude bistrostijl maakt plaats voor een nieuwe inrichting, kenmerkend voor de klassieke Parijse grand café's. Lichtspecialist Mato maakte een nieuw ontwerp voor verschillende filialen van Humphrey's. Als expert in verlichting voor de hospitality ondersteunde Internova bij de realisatie van het lichtontwerp. Een belangrijk aandachtspunt was de flexibiliteit van de verlichting. Wanneer de opstelling van het interieur wisselt, moet ook de verlichting makkelijk aanpasbaar zijn. Daarom koos Humphrey's in het eerste restaurant voor een flexibel railsysteem met Interno spots.

Uitbreiding van assortiment

Het tweede restaurant was een doorontwikkeling op de eerste. Er is andere verlichting gekozen en het assortiment van Internova is uitgebreid met een nieuwe spot. De Meteora LED Trackspot met gouden decoratieve binnenring. Deze sluit nog beter aan bij de uitstraling van Humphrey's. Belangrijk binnen dit project was dat het railsysteem ook te gebruiken is voor decoratieve verlichting. Dankzij ons flexibele railsysteem worden functionele en decoratieve verlichting gevoed door dezelfde rails. Een stijlvolle en functionele oplossing!

Humphreys-7.jpg
Humphreys-2.jpg

Voor Humphrey's waren we naast sfeerverlichting op zoek naar functionele verlichting. Belangrijk voor het lichtconcept was dat de functionele verlichting qua look en feel goed aansloot op de sfeerverlichting, zonder daarbij functie te verliezen. Bij Internova konden we terecht voor compacte, stijlvolle armaturen met een warme lichtkleur (2200 Kelvin) die dimbaar zijn. Dankzij hun goede inzicht wisten ze tekeningen van het railsysteem rechtstreeks te vertalen naar de benodigde onderdelen. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is erg goed en hun flexibiliteit maakte dat alles snel geleverd kon worden.”

- Marron Meijer, MATO