Dit project is uitgevoerd in samenwerking met partners van Internova

Voor luxe maatpakken ben je bij OGER Fashion aan het juiste adres. Begonnen in de P.C. Hooftstraat en tegenwoordig te vinden in meerdere steden, waaronder Den Haag en Antwerpen. OGER Fashion onderscheidt zich op het gebied van service. Stap je de winkels binnen van OGER, dan kom je in een warm bad terecht, waar klantbeleving centraal staat.

Oger CASE-4 (1).jpg

Atelier Munro x OGER

Met de missie om de man beter te kleden, ging OGER Fashion in 2017 een samenwerking aan met Munro Tailoring. In het vernieuwende en dynamische concept Atelier Munro x OGER wordt de wereld van pakken gecombineerd met casual kleding. Ideaal voor de moderne man die zijn kleding graag customized.

Dankzij het succesvolle verlichtingsproject in de showroom van Atelier Munro, kreeg Internova de kans om ook een lichtplan te ontwikkelen voor de nieuwe winkels van Atelier Munro x OGER. De samenwerking betekende een uitdaging voor het lichtplan. Hoe breng je twee werelden samen in één ruimte, maar blijven we dicht bij de ‘roots’ van deze merken?

Twee werelden, één pand

Internova ontwikkelde een lichtplan van van A tot Z, waarbij merkbeleving voorop staat en de verlichting klanten begeleidt in het maken van de juiste keuze. Hierbij is het concept van de Munro showroom doorgetrokken in deze winkels. Er is een juiste balans gevonden tussen het klassieke gedeelte van OGER en de frisse en lichte uitstraling van Munro.

Oger-8 (1).jpg
Oger-2.jpg

“Internova is een betrouwbare partner in de verlichting. Voor Atelier Munro x OGER hebben ze optimaal gebruik gemaakt van de lichtpunten. We zijn dan ook zeer tevreden over hun snelle en accurate aanpak en de prettige samenwerking.”

- Leo van der Donk, Creative, Oger Fashion