Dit project is uitgevoerd in samenwerking met partners van Internova

Postuur: een vernieuwend healthy food concept met dagverse en kwalitatieve producten. Het restaurant is ontwikkeld voor bedrijven op deze plek en mensen uit de buurt, zodat je gezond en lekker kan eten op je werk. Ook de locatie laat niets te wensen over; een centrale locatie op het voormalige terrein van het postsorteercentrum van Antwerpen, vlakbij het internationale treinstation van Antwerpen-Berchem.

TersagoDedecker-7.jpg

Healthy food in de schijnwerpers

Healthy food concepten staan tegenwoordig flink in de schijnwerpers. In samenwerking met architect Tersago.Dedecker verzorgde Internova de functionele verlichting voor restaurant Postuur. Internova is specialist in de verlichting van horeca. Ook voor deze opdracht leverden we passende verlichting bij een bestaand lichtconcept, ontworpen door Tersago.Dedecker.

TersagoDedecker-4.jpg

De grote stock en snelle levertijden maken van Internova een ideale partner voor horecaprojecten waar strakke tijdschema's en deadlines gelden. Daarbij hebben we bij Internova een ruimte keuze uit verschillende armaturen en bieden ze ledoplossingen met een goede kleurweergave en verschillende lichtkleuren.”

- Peter Tersago, Architect Tersago.Dedecker