Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de Liberta railspot tijdens ARCHITECT@WORK

In deze nieuwsbrief kunnen we vol trots mededelen dat Internova ook dit jaar weer met een stand op het prestigieuze ARCHITECT@WORK staat. We delen alle informatie rondom dit fantastische evenement en vertellen je graag meer over de veelzijdigheid van onze Liberta railspot.

 

ARCHITECT@WORK Amsterdam

Save the date! Op 27 en 28 september vindt de twintigste editie van ARCHITECT@WORK plaats in Taets Art and Event Park op het Hembrugterrein in Zaandam. Dit toonaangevende evenement brengt professionals uit de wereld van (interieur-)architecten en bouwprofessionals samen. Met ruim 200 zorgvuldig geselecteerde exposanten en het thema ‘Healthy Materials’ ligt de focus dit jaar op milieuvriendelijke materialen en duurzame productieprocessen. Bezoek ook inspirerende lezingen en een tentoonstelling van materialen en fotografie. We zijn trots om ook dit jaar weer op deze vakbeurs aanwezig te zijn en daarom nodigen we je graag uit om de eerste editie van ARCHITECT@WORK Amsterdam te bezoeken. We zien je graag op onze stand!

Registreer je hier

 

Liberta: ultieme flexibiliteit voor ieder project

Ontdek grenzeloze flexibiliteit met onze Liberta railspot: de alleskunner voor ieder project! Deze hoogwaardige 3-fase railspot, gemaakt in Nederland, biedt een indrukwekkende lumen output tot 3000lm. Het unieke dubbel scharnierende ontwerp van de Liberta geeft bovendien maximale vrijheid bij het verlichten van elke ruimte. Of je nu up- of down-lighting, directe of indirecte verlichting nodig hebt, de Liberta past zich moeiteloos aan jouw wensen aan. Dankzij een uitgebreide selectie aan accessoires en verkrijgbaar in dim-mogelijkheden (DALI, Casambi, wireless en on-board dimming) is de Liberta de perfecte keuze voor het creëren van een adembenemende ambiance met de meest natuurlijke en levendige kleurweergave. Ontdek de mogelijkheden en ervaar de ongeëvenaarde vrijheid van de Liberta in jouw projecten!

Bekijk de Liberta

 

Header image Newsletter.jpg