Internova schittert op ARCHITECT@WORK: waar innovatie en design samenkomen!

Ook dit jaar is Internova weer aanwezig op het ARCHITECT@WORK evenement in Zaandam. In deze nieuwsbrief duiken we dieper in wat je kunt verwachten tijdens dit evenement en vertellen we meer over onze nieuwe Powergear Twisted DALI L- en T-connectoren.

 

ARCHITECT@WORK Amsterdam

Reminder! Vier met ons de twintigste editie van ARCHITECT@WORK op 27 en 28 september in Taets Art and Event Park op het Hembrugterrein in Zaandam. Professionals uit de wereld van (interieur-)architecten en bouwprofessionals komen hier samen om de inspirerende lezingen en tentoonstellingen van materialen en fotografie bij te wonen. Dit jaar duiken we diep in de wereld van ‘Healthy Materials’, waarbij we de schijnwerpers richten op milieuvriendelijke materialen en duurzame productieprocessen. Bezoek ons op stand nummer 92, waar we klaarstaan om onze nieuwste producten en innovaties met je te delen! Tijdens deze beurs presenteren wij onze unieke Liberta tracklight. De perfecte oplossing voor elke verlichtingsuitdaging.

Registreer je hier

 

Verstelbare L- en T-stukken voor onze Powergear DALI rail. “Making life easier”

Met trots introduceren wij de nieuwe Powergear Twisted DALI L- en T-connectoren! Deze nieuwe verstelbare DALI L- en T-connectoren voor het 3-fasen DALI-railsysteem zijn de perfecte alternatieven voor de bestaande niet-verstelbare DALI-connectoren. Met het gemak dat je van ons gewend bent van onze verstelbare 3-fasen L- en T-stukken, zet je de accessoires om van links naar rechts (intern naar extern). Deze aanvulling op het uitgebreide Powergear assortiment maakt het nog eenvoudiger om de track layout te configureren die jij en jouw klant wensen. Per direct uit voorraad leverbaar! Prijzen en artikelnummers zijn op te vragen bij de afdeling verkoop.

Bekijk hier

 

Header image Newsletter.jpg