Laat je inspireren tijdens

Future Lighting in Gorinchem

Het einde van het jaar nadert, maar dat betekent niet dat we bij Internova stilzitten. Integendeel! Zo zijn de voorbereidingen voor onze deelname aan Future Lighting in volle gang én hebben onze klanten de afgelopen tijd weer een aantal prachtige projecten opgeleverd met onze producten. Benieuwd? We delen graag het eindresultaat van een bijzonder project in een voormalige ambassade aan de Koninginnegracht in Den Haag en vertellen je uiteraard meer over onze beursdeelname eind november.

 

Bezoek Internova tijdens Future Lighting

Na een succesvolle eerste editie in 2022, vindt op 22 en 23 november 2023 weer het inspirerende Future Lighting plaats bij Next Level in Evenementenhal Gorinchem. Dit is hét event over kennis en innovatie, waar licht centraal staat. Ook Internova neemt met veel enthousiasme deel aan deze tweede editie! Laat je verrassen door onze nieuwste producten en innovaties, bezoek interessante kennissessies of kom langs voor een kop koffie (of later op de dag een biertje) op stand I.02! Kosteloos registreren kan via onderstaande link. Hopelijk tot dan!

Registreer je hier

 

Authentiek lichtplan voor

The Embassy, Den Haag

In een voormalige ambassade aan de Koninginnegracht in Den Haag, ontwikkelde Goodwin Westbay acht prachtige statige appartementen. Aan ons de uitdaging om een lichtplan te creëren dat naadloos aansluit op de unieke, authentieke stijl van The Embassy. Dus dat deden we! Hiervoor hebben we het hoogwaardige 3-fase railsysteem van Powergear toegepast met de compacte en subtiele Meteora-S railspots.

Een gouden combinatie, al zeggen we het zelf!

 

Afbeelding.jpg