Lighting design wordt werkelijkheid

Hoe zorg je ervoor dat klanten meer tijd in jouw winkel besteden? Door retail en hospitality met elkaar te combineren! Vabotti in Tilburg deed het en Internova zorgde ervoor dat de verlichting hier naadloos op aansluit. Dit deden we natuurlijk op basis van een visueel concept. Benieuwd hoe dat precies in zijn werk gaat? Dat lees je hier!

 

Waar retail en hospitality samenkomen

Een aantal maanden geleden opende een gloednieuwe Vabotti winkel haar deuren in Tilburg. Wij mochten aan de slag met het lichtplan, dat vervolgens werd gerealiseerd door L.A. Licht+. Met deze winkel laat Vabotti laat zien hoe je retail en hospitality kan combineren om een op-en-top winkelervaring te creëren. Zo zorgt de hospitality corner ervoor dat klanten meer tijd in de winkel besteden. De verlichting die door verschillende delen van de winkel naadloos in elkaar overloopt, zet de puntjes op de i. Door te kiezen voor een zwarte rail in combinatie met compacte Diablo 3-fase railspots op een zwart plafond, gaat de aandacht volledig naar de nauwkeurig verlichte producten!

Bekijk het Vabotti project

 

Van ontwerp tot fotorealistisch beeld

Internova heeft alle ambacht en kennis in huis om concepten door te vertalen naar unieke custom-made lichtoplossingen. Dat doen we onder andere met de verlichtingssoftware DIALux. Hierin creëren onze designers een visueel concept dat tot in detail wordt uitgewerkt. Door het concept te renderen ontstaat er een fotorealistisch beeld van het ontwerp. Zelfs de exacte luxwaarden én alle omgevingsfactoren, zoals licht, sfeer en objecten, worden hierin meegenomen. Zo wordt een zo realistisch beeld gecreëerd.Een realistisch en doordacht lichtplan kan de eindklant over de streep trekken. Benieuwd wat onze ontwerpers voor jou kunnen betekenen?

Neem direct contact met ons op

 

Vabotti-9-min.jpeg