Sneak preview nieuw merk architectonische verlichting

De afgelopen maanden hebben we bij Internova niet stilgezeten. Integendeel zelfs, want achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een nieuw merk architectonische verlichting. Daarom zijn we ontzettend trots dat we nu een sneak peek met jullie kunnen delen van ons nieuwe merk: ELYS!

 

ELYS. The essence of light.

Als architectonisch lichtontwerper weet je als geen ander hoe je met licht een impact kunt maken op de sfeer van een ruimte. Het is een kunst om dit te doen binnen de gestelde grenzen van een project. Van de visie van de (interieur)architect en de functie van het gebouw tot duurzaamheidsdoelen en natuurlijk het budget. Met ELYS hoef je geen compromissen te sluiten. ELYS is er namelijk om het allemaal samen te brengen!

 

Onthulling tijdens Light + Building 2024

Tijdens de laatste editie van Light + Building in Frankfurt am Main stond Internova als exclusief Powergear distributeur voor de Benelux op de stand van Powergear Europe. Het was ook dit jaar weer een feestje om onderdeel te mogen zijn van een van de meest toonaangevende verlichtingsevenementen ter wereld. Bovendien was dit voor ons hét uitgelezen moment om de eerste armaturen van ELYS te tonen aan het grote publiek.

Iedereen die een bezoek heeft gebracht aan de stand: bedankt!

 

 

Scherm­afbeelding 2024-03-29 om 10.14.10.png