Our brand

Dagen sparren over de juiste stoelen, drie offertes voor een mooie bar, een interieurontwerper aan de tekentafel en eindelijk die perfecte kleur voor op de muur. Het interieur van een winkel, restaurant of hotel moet kloppen, tot in de puntjes. De inrichting is zo bepalend voor de uitstraling en sfeer. Het is onderdeel van je merk. Maar wat doen we met de verlichting? En hoe draagt dit bij aan sfeer en beleving? Hebben we daar eigenlijk wel over nagedacht?

It all starts with light. Bij Internova ontwerpen en maken we professionele LED-verlichting, speciaal voor de retail en horeca branche. Als makers van licht zijn we trots op ons assortiment. We adviseren in de perfecte combinatie van armaturen, LED-modules, lumen, lichtkleuren en focus.

Onze functionele verlichting is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ontworpen met een doel. Licht moet niet alleen bijdragen aan sfeer, maar ook aan branding, routing én conversie. Dat vraagt om veel meer dan een willekeurige set spots en rail. Verlichting is een specialisme en verlichten is een vak. Daarom Internova: Professional Lighting.

Bekijk hier onze Highlights brochure met een selectie van de populairste armaturen en rail. 

Sinds 1996

Licht heeft de kracht om een ruimte te transformeren. We geloven niet voor niets heilig dat alles begint bij de juiste verlichting. It all starts with light! Dankzij onze kennis en expertise in de lichtbranche zijn we de afgelopen 24 jaar onderdeel van het succes van verschillende grote horeca- en retailformules. Dit in samenwerking met onze partners in verlichting.

Bleue-bar-9.jpg
columns-2.jpg

Eco-friendly

Er is steeds meer aandacht voor milieuverantwoord ondernemen. Ook wij hebben maatregelen getroffen in alle stappen van ons productieproces. Zo bieden wij alleen de beste en meest duurzame LED-oplossingen en verpakken wij onze producten niet meer in plastic, maar in gerecycled karton. Ook verzoeken we onze producenten om onderdelen op een milieuvriendelijke manier aan te leveren. Zo dragen wij graag bij aan een betere toekomst.

It all starts with light

In retail en hospitality is goede verlichting niet alleen sfeerbepalend, maar ook functioneel. De juiste verlichting kan een ruimte tot leven brengen, objecten accentueren en de juiste aandacht trekken. Internova ontwerpt en realiseert functionele lichtconcepten, waarin uitstraling en functie elkaar versterken.

Bekijk product range

Made in Holland

We zijn ontwerpers met technische kennis en weten als geen ander hoe licht werkt. Het verschil wordt gemaakt door de perfecte combinatie van armatuur, LED-modules, lumens, lichtkleuren en focus. We hebben alle ambacht en kennis in huis om concepten door te vertalen naar unieke custom-made lichtoplossingen. Alle Internova-armaturen worden in Nederland geassembleerd. Zo houden we het productieproces in eigen hand, zijn we uiterst flexibel en garanderen we kwaliteit en pure vakmanschap.

ProfLightingBobbisBar.jpg
ProfLighting2.jpg

Geen licht zonder plan

Licht zorgt voor sfeer, branding, conversie én routing. Goede verlichting bestaat niet uit een simpele combinatie van een aantal spots. Voor de juiste verlichting, is een goed doordacht lichtplan essentieel. Laat je daarom adviseren! Internova ontwerpt en realiseert samen met verschillende opdrachtgevers lichtplannen op maat.

Merken met Internova verlichting

Humpheys.png
Belsimpel.png
Domino's.png
Thephonehouse.png
Lucardi.png
NikiePlessen.png
Paprika.png
Gstar.png
BeautyX.png
Oger.png
Cassis.png
Brandfield.png
ZoeKarssen.png
FabienneChapot.png
Anna_Nina.png
Ford.png
Belisol.png
ZEB.png
BMW.png
SpareribExpres.png
BouwcenterNelemans.png
Nettorama.png
Coolblue.png
NAC.png
DeBeren.png
Motoport.png
Delhaize.png
LondonDungeon.png
DerodeWinkel.png
Keukenloods.png
Freitag.png
Gifi.png
Friet Atelier.png