Our brand

Dagen sparren over de juiste stoelen, drie offertes voor een mooie bar, een interieurontwerper aan de tekentafel en eindelijk die perfecte kleur voor op de muur. Het interieur van een winkel, restaurant of hotel moet kloppen, tot in de puntjes. De inrichting is zo bepalend voor de uitstraling en sfeer. Het is onderdeel van je merk. Maar wat doen we met de verlichting? En hoe draagt dit bij aan sfeer en beleving? Hebben we daar eigenlijk wel over nagedacht?

It all starts with light. Bij Internova ontwerpen en maken we professionele LED-verlichting, speciaal voor de retail en horeca branche. Als makers van licht zijn we trots op ons assortiment. We adviseren in de perfecte combinatie van armaturen, LED-modules, lumen, lichtkleuren en focus.

Onze functionele verlichting is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ontworpen met een doel. Licht moet niet alleen bijdragen aan sfeer, maar ook aan branding, routing én conversie. Dat vraagt om veel meer dan een willekeurige set spots en rail. Verlichting is een specialisme en verlichten is een vak. Daarom Internova: Professional Lighting.

Sinds 1996

Licht heeft de kracht om een ruimte te transformeren. We geloven niet voor niets heilig dat alles begint bij de juiste verlichting. It all starts with light! Dankzij onze kennis en expertise in de lichtbranche zijn we de afgelopen 24 jaar onderdeel van het succes van verschillende grote horeca- en retailformules. Dit in samenwerking met onze partners in verlichting.

Bleue-bar-9.jpg
columns-2.jpg

Eco-friendly

Er is steeds meer aandacht voor milieuverantwoord ondernemen. Ook wij hebben maatregelen getroffen in alle stappen van ons productieproces. Zo bieden wij alleen de beste en meest duurzame LED-oplossingen en verpakken wij onze producten niet meer in plastic, maar in gerecycled karton. Ook verzoeken we onze producenten om onderdelen op een milieuvriendelijke manier aan te leveren. Zo dragen wij graag bij aan een betere toekomst.