Werken bij Internova

 

Verlichting is een specialisme en verlichten is een vak. Bij Internova zijn wij ‘makers van licht’. Of je nu onderdeel bent van de binnendienst, assemblage, ontwerp of de buitendienst: samen zijn we één team met één taak. Werken bij Internova betekent iedere dag samen het beste willen voor onze klanten. Onze kennis en kunde delen wij met groothandels, lichtspecialisten, architecten en eindklanten in verschillende branches. Waarbij de tussenhandel onze directe klanten zijn.

Internova bestaat uit een diverse club mensen, allen met dezelfde mentaliteit: toegewijd, professioneel, enthousiast en leergierig. We houden van een informele werksfeer, maar weten ook wat hard werken is. Met een prachtig pand in Breda, voel je meteen waar we het voor doen. Onze werkplek is namelijk ook onze showroom.

Zie jij jezelf als onderdeel van ons team? Bekijk dan vooral onze openstaande vacatures!

internova-37.jpg

It's your time to shine!

Denk jij dat werken bij Internova een goede volgende stap is binnen jouw carrière? Dan maken wij heel graag kennis. Wacht niet langer en solliciteer op een van onderstaande vacatures. It’s your time to shine!

internova-14_cropped_LR.jpg
Assemblagemedewerker

Wij zoeken een enthousiaste collega voor de assemblage van onze verlichtingsarmaturen voor minimaal 24 uur per week.

Bekijk vacature
internova-17 (1).jpg
Allround Magazijnmedewerker

Als allround magazijnmedewerker ben jij, samen met je collega's, verantwoordelijk voor het zo soepel mogelijk laten verlopen van de goederenstroom.

Bekijk vacature
internova-28 (1).jpg

Anita de Jong

Inside sales

Ik werk bij Internova omdat ik hier de ruimte krijg om mijn eigen specialisme te ontdekken en me daarin verder te ontwikkelen. We werken hier vanuit de gedachte één team, één taak wat me erg aanspreekt. Het internationale werkveld en een prachtig pand in Breda maken voor mij het plaatje compleet!

Wendel.jpg

Wendel van Gils

Sales & purchasing

In 2014 ben ik begonnen als stagiair bij Internova. Naast de verschillende opleidingen die ik hierna gevolgd heb, ben ik altijd binnen Internova blijven plakken. In eerste instantie als bijbaan en sinds 2019 in vaste dienst. Sindsdien heb ik ook intern weer mooie stappen kunnen maken! Het is ontzettend mooi om van dichtbij te zien hoeveel Internova de afgelopen jaren is gegroeid en ik ben dan ook trots dat ik hier onderdeel van mag uitmaken en aan kan bijdragen. Met een mooi pand en team om ons heen, heb ik hoge verwachtingen voor de komende jaren.