We proudly present:

Wij zijn altijd op zoek naar innovatie. De afgelopen periode hebben we dan ook niet stilgezeten en presenteren met trots onze nieuwe catalogus voor 2023. De catalogus staat bomvol nieuwe producten, maar ook uitbreidingen op bestaande armaturen en railsystemen komen aan bod. We zijn trots op de vele mooie (nieuwe) projecten in de catalogus. Dit was zonder de samenwerking met onze partners niet gelukt.

 

Doorontwikkeling

Ook hebben we veel producten doorontwikkeld waardoor we nóg meer mogelijkheden kunnen bieden. Zo beschikken de nieuwe High Efficiency+ (HE+) modules over een tot 20% verbeterde Lm/W verhouding zonder in te leveren op (licht)kwaliteit. Op deze manier haal je veel meer uit je licht en bespaar je nog meer op je energie!

 

Bestel je eigen inspiratie

Ben jij klaar om aan je lichtplan te beginnen? De fysieke catalogus is per direct te bestellen via de onderstaande link. Wil je deze liever direct in je mailbox? Dan is op de website ook een downloadmogelijkheid beschikbaar. Laat je inspireren door onze collectie armaturen, LED-features, innovatieve lichtoplossingen en kom meer te weten over alle technische mogelijkheden. Bestel hem nu!

 

Download Digitale Catalogus

Vraag Fysieke Catalogus aan

Schermafbeelding 2023-03-09 om 14.21.11.png