Powergear 1-Fase Railsysteem:
compact en veelzijdig

Vol trots presenteren we de nieuwste toevoeging aan ons assortiment: de Powergear 1-Fase Rail! Geïnspireerd op het subtiele profiel van het 48V Railsysteem, hebben we in samenwerking met Powergear dit compacte en minimalistische 230V Railsysteem ontwikkeld. Ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel residentiële als B2B-projecten en geschikt om met een breed scala aan accessoires te combineren.

Benieuwd wat het 1-Fase Railsysteem voor jouw project kan betekenen? Daar vertellen we je alles over in deze nieuwsbrief!

Een aanwinst voor ieder project

Of het nu gaat om residentiële projecten of B2B-omgevingen, de Powergear 1-Fase Rail is veelzijdig inzetbaar en past zich aan de specifieke eisen van ieder project aan. Creëer eenvoudig unieke configuraties die naadloos aansluiten op jouw behoeften en stijl met ons brede assortiment aan accessoires zoals L-, T- en X-stukken. Bovendien zijn armaturen en externe voeding, zoals bij de 48V rail, niet nodig dankzij de 1-Fase 230V aansluiting. Dit maakt niet alleen de installatie eenvoudiger, maar zorgt ook voor een bredere inzetbaarheid van dit railsysteem. Het 1-Fase Railsysteem is uit voorraad leverbaar én wordt standaard geleverd met 5 jaar garantie.

Bekijk de 1-Fase Rail en armaturen

 

Combinatie met Meteora

Een van de grote voordelen van het 1-Fase Railsysteem is de compatibiliteit met een ruime selectie compacte 1-Fase Railspots en hangarmaturen. Zo is het systeem bijvoorbeeld goed te combineren met de populaire Meteora-serie, die begin dit jaar nog werd uitgebreid met een gependelde uitvoering. De Meteora-serie is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart en is optioneel uit te voeren met een gekleurde binnenring in het wit, goud of zwart.

Bekijk de Meteora 1-Fase-serie

 

Powergear Mini 1-C00004.png